Curabiom 1,4kg

CURABIOM


En barre med alt for mikrobiomet!

  • Ved hårdnakket, vedvarende fordøyelsesbesvær
  • Styrker det fysiologiske tarmmikrobiom
  • Med funksjonelle nukleotider som pre- og probiotika til støtte for tarmens gjenoppbygning

Pakning
Kartong med 28 barer à 50 g = 1.400 g

kr 750,00
uten fraktkostnad

CURABIOM

En barre med alt for mikrobiomet!

Det er først de siste årene det har blitt stadig tydeligere at tarmmikrobiomet, det vil si alle mikroorganismene i fordøyelseskanalen, har en avgjørende innflytelse på en organismes helse og velvære. Det gjelder ikke bare fordøyelsesforstyrrelser direkte relatert til tarmmikrobiomet. Men også metabolske forstyrrelser, hudproblemer, nervøsitet og stress, i tillegg til et svekket immunforsvar, er knyttet til ubalanser i den mikrobielle populasjonen i tarmen.

Her har tarmmikrobiomet et akutt behov for spesifikke nærings- og funksjonelle stoffer for regenerering, noe som igjen har positiv effekt på hele kroppens velvære.

  • Ved hårdnakket, vedvarende fordøyelsesbesvær
  • Styrker det fysiologiske tarmmikrobiom
  • Med funksjonelle nukleotider som pre- og probiotika til støtte for tarmens gjenoppbygning

Sunnhet begynner i tarmen!

Symbiosen mellom organismen og tarmmikrobiomet bestemmer hestens helse og velvære. Hvis dette sensitive systemet blir forstyrret av forurensninger eller andre stressfaktorer, kan det oppstå ubalanse i tarmmikrobiomet, med fordøyelsesproblemer som resultat. For gjenstridige fordøyelsesproblemer av alle typer, selv med ukjent årsak, tilfører CuraBiom helt spesielle og funksjonelle stoffer, pre- og probiotika for å gjenopprette tarmbalansen.

Den laktofermenterte risklien er probiotisk enestående!

Riskliens naturlige mikrobiom inneholder kulturer som også finnes i den fysiologiske mikrobielle populasjonen i hestens tarm. Gjennom en spesiell fermenteringsprosess styrkes de mikrobielle populasjonene, så det laktofermenterte, frysetørkede riskli representerer en høykonsentrert, naturlig, tarmmikrobiomfremmende komponent. Som til og med tåles av hester som ellers kan reagere negativt på melkesyrebakterier.

Dessuten støtter de funksjonelle nukleotidene regenereringen av mage-tarmslimhinnen og tarmens villi. Spesielle urter og krydderier gir sekundære plantestoffer for å stabilisere fordøyelsen. Ut over det laktofermenterte riskli, nærer og fremmer andre pre- og probiotika såsom gjærkulturer, det fysiologiske tarmmikrobiom. Plantefôrkull binder forurensende stoffer i tarmen, forhindrer dem i å bli opptatt og gir også prebiotiske egenskaper.

CuraBiom – tarmmikrobiom-barren er kornfri og har et meget lavt stivelses- og sukkerinnhold, noe som gjør den velegnet til alle hestetyper.

CuraBiom er formet som en barre, akkurat som CuraColon.

CuraColon forbedrer tarmmiljøet for tarmmikroorganismene – og fungerer derfor som et prebiotikum. Den er spesielt bra for avsatt tarmsaft, både før og etter gjødsling, samt ved fising.

CuraBiom inneholder blant annet fermentert riskli og gjærkultur – og fungerer dermed som et probiotikum. Det er spesielt bra når fordøyelsesutfordringene har pågått lenge med både tarmsaft og endret gjødselkonsistens.

Derfor er det forskjell både i effekt, og dermed bruken av de to produktene.