Equsana body boost

kr 549,00
uten fraktkostnad

Body boost hjelper til med å øke vekt og muskelfylde.

Et energi- og proteintilskudd for hester i trening, hester som skal legge på seg, unge og eldre hester som skal gjøres klar til kåring. Body Boost brukes i tillegg til kornet i hestens forrasjon.

Produktet har et høyt innhold av ekstruderet linfrø som gir blandingen et høyt innhold av energi samtidig med et høyt innhold av de viktige Omega 3 fettsyrene. Produktet har også et høyt innhold av aminosyrer, fra bl.a. potetprotein som hjelper hesten til rask restutisjon etter trening og til en rask og synlig utvikling av muskulaturen. Blandingen inneholder E-vitamin som er en velkjent og effektiv antioxidant.

Body boost kan brukes på eldre hester, hester som skal legge på seg, hester i vanlig til hard trening, hester i hard trening/konkurranser, føll av varmblodsraser og unghester, hester i tilridning/ridning, varmblods avlshopper, drektige hopper og varmblodshingster/avlshingster

15 kg

Dosering:

Body Boost skal gis sammen med fullverdig kraftfor som f.eks health fiber, special, compete, cool performance, excellent fiber osv.

50-100 g pr 100 kg kroppsvekt

1L body boost tilsvarer 700g.

Eksempel:

Hest, 550 kg, moderat trening,vanskelig å få opp i vekt:

3,2 kg Equsana Special, 300 g Body Boost

Ung hest, 530 kg, i tilridning/klargøring til kåring:

800 g Equsana Rocky, 1 kg Health Fiber, 500 g Body Boost

Beskrivelse

15 kg sække

Indhold pr. kg:
Energi/FE 1,18
Råprotein 18,5 %
Råfedt 17,2 %
Råaske 9,9 %
Fibre 11,2 %
Stivelse 8 %
Sukker 6 %
Calcium 16 g
Fosfor 8 g
Magnesium 5,5 g
Natrium 4,5 g
Vitamin E 400 mg
C-vitamin 345 mg

Hørfrø (ekstruderet), hvedeklid, rapsskrå (ekstrudreret), ærteskaller, roepiller, sojabønner (toastet), rapsolie, majsflager, ærteflager, æblepulp (tørret), kulsur algekalk, ølgær, foderkridt, fodersalt, gulerodsflager, rørmelasse, makromineraler.