Equsana health fiber

kr 429,00
uten fraktkostnad

Health Fiber er de mest populære fiber pelletsene fra Equsana!

Fiberpellets av høy kvalitet og med et lavt innhold av stivelse med kun 5 %. Kan brukes istedet for korn eller sammen med korn og fungerer som en skånsom energikilde. Inneholder velsmakende fibre fra bl.a eble, roe og grønmel. Fiberpelletsene gir en god metthetsfølelse og hjelper til at skape en god balanse i tarmen. Det er tilsatt Omega 3 fettsyrer fra ekstrudert linfrø.

Produktet er også velegnet til eldre heste samt hester som får løs mage av høy og ensilasje, da det høye og lettfordøyelige innholdet av fibre hjelper til at forbedre og stabilisere tarmfloraen.

Health fiber er fin å bruke for hester med forfanghenhet pga lavt innhold av sukker og stivelse.

Health fiber er fint å bruke sammen med diverste tilskuddsfor som f.eks excellent fiber, body boost, champ og div andre.

Brukes på eldre hester, for en sunnere fordøyelse, hester i vedlikehold til vanlig trening, heste i hard trening, heste på slankekur, islands hester og andre nøysomme raser.

15 kg

Dosering:

90-400g pr 100 kg kroppsvekt

1L Health Fiber tilsvarer 800g.

Fordeles over flere foringer og hvis det gis mer enn 0,5kg pr gang (til vanlig størrelse hest) anbefales det å bløte det i vann 5-10 minutter før foring.

Hest, 550 kg, lett trening:

0,8 kg Equsana Active, 1 kg Health Fiber

Pony, 400 kg, vedlikehold:

100g Pleasure Vit, 1 kg Health Fiber

Indhold pr. kg:
Energi/FE pr. kg 0,67
Råprotein 10,3 %
Ford. råprotein 84 g
Lysin 4,5 g
Råfedt 4,8 %
Råaske 10 %
Fibre 20,1 %
Stivelse 6 %
Sukker 6,7 %Calcium 11,4 g
Fosfor 5,6 g
Magnesium 3,3 g
Natrium 4,9 g

Havreklid, Hvedeklid, Grønmel, Roesnitter, Solsikkemel (specialbeh.), Æblekvas, Rapsolie, Rørmelasse, Calciumcarbonat, Hørfrø (ekstruderet), Fodersalt, Urteekstrakt, Monocalciumfosfat.