Gemuse krauter sensi mineralen nordic

Dekker vitamin- og mineralbehovet

  • vitamin- og mineraltilskudd til den sensitive hesten
  • høyt innhold av organiske sporstoffer
  • uten korn, lucerne, gjær, soya og linfrøprotein

Velg en variant:

fra kr 715,00
uten fraktkostnad

GEMÜSE-KRÄUTER-SENSI-MINERALIEN NORDIC

Dekker vitamin- og mineralbehovet
Vitamin og mineraltilskudd som dekker hestens behov. Denne tilpassede varianten inneholder alle viktige mineraler, sporstoffer og vitaminer som hesten trenger. Samtidig er den helt uten ingredienser som noen hester ikke tåler, som korn, lucerne, soya og gjær. Det pelleterte tilskuddet inneholder fruktfibre og rotfrukter med krydderier som gir god smak.

  • vitamin- og mineraltilskudd til den sensitive hesten
  • høyt innhold av organiske sporstoffer
  • uten korn, lucerne, gjær, soya og linfrøprotein

Gemüse-Kräuter-Sensi-Mineralien Nordic er basert på naturlig kalk fra tang med høy biotilgjengelighet. Sporstoffer og vitaminer er i biologisk effektive doser med nøye avstemte mengdeforhold.

Ideell til den sensitive hesten, som trenger sikring av mineral- og vitamininntaket ved f.eks. lav dosering av krybbefôr, gressing eller ved ekstra behov i forbindelse med arbeid, drektighet eller laktasjon. Vitaminer og mineraler er involvert overalt i stoffskiftet og er nødvendige for den konstante celleerstatningen som foregår i kroppen. Vitamin- og mineralinnholdet er lett opptakelig for hesten, som dermed kan utnytte tilskuddet optimalt.

GlyxWiese – Gemüse-Kräuter-Sensi-Mineralien Nordic NO

FÔRGUIDE

Ca 20 g pr. 100 kg kroppsvekt daglig sammen med grovfor og/eller gressing. Dekker hestens grunnleggende behov mineraltilskudd.

NB: Dette tilskuddsfôret har et høyere innhold av vitaminer og sporstoffer enn et vanlig fullfôr og må derfor kun utgjøre 2,5 % av hestens daglige fôr (inkl. høy). Vennligst overhold fôringsanvisningen.

1 målebeger = ca. 150 g