Krafft performance


kr 495,00
uten fraktkostnad

KRAFFT PERFORMANCE


Performance er et kraftfôr for hardt presterende hester som inneholder SPC (Specially Processed Cereals). SPC er en patentert prosess som stimulerer hestens egen produksjon av protein AF (antisekretorisk faktor). Protein AF virker på tarmen og påvirker nervesignalene som regulerer væskestrømmen, samtidig som det utløser dannelsen av kroppens egne beskyttende stoffer mot betennelse. SPC er basert på et patent innen Lantmännen og dette produktet er utviklet i samarbeid med forskere og ledende fagfolk innen hestesport.


Inneholder et middels nivå lettfordøyelig protein med høy andel essensielle aminosyrer. Energien kommer hovedsakelig fra fibre, som gir en langsom og langvarig energi.


Ønskes mer protein for å bygge muskler i treningsperioder, gis en større andel Performance.


SPC er en spesialbehandlet havre produsert under en naturlig prosess med vann og varme hvor det ikke brukes tilsetningsstoffer. Stivelsen i havren brytes delvis ned under prosessen og det dannes en rekke naturlige stoffer. Stoffer som blant annet stimulerer hestens egen produksjon av proteinet AF (antisekretorisk faktor). AF kan på sin side bidra til at hesten mister mindre væske, for eksempel ved diaré, og at den raskere gjenvinner væsketapet.


ANALYSGARANTI /KG

Torrsubstans 88%
Omsättbar energi (ME) 10 MJ
Smältbar energi (DE) 11,6 MJ
Råprotein 12,5%
Smältbart råprotein 100 g
Smältbart råprotein/ energi (ME) 10 g/MJ
Lysin 6,5 g
Växttråd (fibrer) 16%
Råolja och råfett 5%
Stärkelse 19%
Socker 5%
Råaska 7%
Kalcium 0,8% (8g)
Fosfor 0,5% (5g)
Magnesium 0,3% (3g)
Natrium 0,4% (4g)
Kalium 0,9% (9g)